среда, 4 апреля 2012 г.

              "Мамо, ми у вічному боргу перед тобою"

Коли настає весна і на вулицях зявляються перші весняні квіти кожному домі, селі і в місті відзначається велике свято - Міжнародний жіночий день. От і цього весняного дня всі поспішали до шкколи. Там їх чекало свято присвячене дню 8 Березня  "Мамо,ми у вічному боргу перед тобою". Майже всі учні брали участь у підготовці до свята, адже вони вітали своїх мам, бабусь, сестер. Всіх хто живе поруч з ними; посивілих жінок і молодих дівчат. Прославляли в піснях материнську любов. За допомогою байок П. Глазового знаходили відповідь на болюче питання: "Чому ж часто чоловіки так не люблять, бояться хатньої роботи, а також всіма можливими способами уникають її". Бажали найважливішого в житті для  кожної жінки кохати і бути коханою.
  Не залишалися осторонь цього свята призидент школи та кабінет міністрів. В своїх виступах вони дякували матерям за їхню нелегку долю.
  В актовому залі прикрашена сцена доповнювала святкову атмосферу, яку створили учні школи під керівництвом педагога організатора Коваленко О. В.
  Свято закінчилось піснею з побажаннями добра, людського щастя, міцного здоров'я і веселого настрою.

Комментариев нет:

Отправить комментарий